DALA MUSIK

Om

Dala Musik HB
Kungsgatan 5
77430 Avesta
Tel. 0226-50102
e-post info@dalamusik.com
Öppettider: Varadagar 12:00 – 18:00

Företagspresentation

Vi startade Dala Musik hösten 1996 och har sedan dess arbetat  med inköp och försäljning av musikinstrument, kringutrustning och tillbehör samt reparationer. När vi startade Dala Musik var målsättningen precis som nu att erbjuda våra kunder ett prisvärt och intressant sortiment samt en hög nivå på servicen till våra kunder.

Vi hoppas att du som kund ska trivas med vår webbutik och du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra produkter eller saknar något i butiken. Hos oss kan du känna dig trygg som kund då vi har kunnande och erfarenhet och t.ex. aldrig skickar en felaktig eller ojusterad gitarr i kartong för att senare ersätta kunden med med en likadan ojusterad eller felaktig gitarr.

 Vi är inte ett företag som enbart existerar ute i cyberrymden - utan har en fysisk butik dit kunderna kan vända sig när dom behöver hjälp och service. Musik ska vara roligt oavsett vilken nivå man tar den till och för oss som jobbar på Dala Musik innebär det att vi har förmånen att få ha vårt stora intresse som arbete och hjälpa såväl dom som nyss börjat sin sin musikaliska bana som dom som hållit på några år.